Mii de angajați ai CE Oltenia, trimiși la cursuri

Peste șase mii de angajați ai Complexului Energetic Oltenia au fost incluși într-un program de pregătire profesională care se va derula în acest an. Oficialii companiei susțin că, în câțiva ani, toți minerii și energeticienii trebuie să treacă printr-un astfel de program de formare profesională.

Pentru anul 2021, au fost incluși în acest program aproximativ 6.200 de salariați. Detaliile au fost puse la punct în cadrul ultimei ședințe dintre sindicate și reprezentanții companiei.

„Avem programul de pregătire profesională pentru 2021. Aproximativ șase mii de colegi vor intra în acest program de pregătire. Avem obligația ca, pe o perioadă de doi sau trei ani, să trecem printr-o formă de perfecționare toți salariații. Anul acesta, 6.200 de salariați vor urma aceste cursuri de pregătire profesională. Vor fi cursuri pe care le-am inițiat și anii trecuți. După doi ani, toți salariații trec printr-o formă de pregătire profesională în așa fel încât să nu avem probleme cu încălcarea legii pe acest aspect”, a spus Ion Rușeț, consilierul Directoratului companiei, la Accent TV.

Complexul Energetic Oltenia numără, în prezent, în jur de 12 mii de salariați.

Vizualizări: 12,505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: