Mii de candidaţi pentru funcţiile de directori din Hidroelectrica

Un număr de 2.447 de persoane au depus CV-uri pentru 67 de poziţii de top şi middle management scoase la concurs de Hidroelectrica, reprezentând aproape 40 de candidaţi pe un loc.

Procesul de recrutare a început pe 20 martie, iar cei interesaţi au putut transmite CV-urile pe site-ul Hidrolectrica până miercuri, 10 aprilie. Procedura de depunere a fost exclusiv online. Selecţia CV-urilor a început în 27 martie şi este planificată să se încheie în 20 aprilie, se arată într-un comunicat transmis de Hidroelectrica. Programările pentru următoarea etapă a recrutării - interviurile cu candidaţii selectaţi - încep la 22 aprilie. Din cele 67 de poziţii scoase la concurs, 52 sunt în cele 13 sucursale din ţară ale companiei, iar 15 posturi sunt în executivul de la Bucureşti.

Recrutarea este derulată de Hidroelectrica în parteneriat cu firma Pedersen&Partners. Admistratorul judiciar al Hidroelectrica, firma Euro Insol, a desfiinţat în luna ianuarie 22 posturi de director din Hidroelectrica, iar cei 57 de şefi din noua organigramă au fost numiţi cu delegaţie, pentru o perioadă de 90 de zile, până la ocuparea posturilor prin concurs. Hidroelectrica, companie controlată de stat prin Ministerul Economiei, este în insolvenţă din luna iunie a anului trecut. (M.F.)

Vizualizări: 58

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: