Mii de petarde confiscate de la un gorjean

Poliţiştii gorjeni au efectuat o percheziţie domiciliară, în oraşul Târgu-Cărbuneşti, într-un dosar penal de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice şi comercializarea către publicul larg a acestora.

La data de 24 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza oraşului, la un tânăr, de 22 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni pirotehnice fără drept.

Din cercetări a reieşit faptul că, cel în cauză ar fi achiziţionat 11.947 de articole pirotehnice de la o societate comercială din municipiul Bucureşti, cu scopul de a le comercializa pe raza oraşului Târgu Cărbuneşti şi a localităţilor limitrofe.

Articolele pirotehnice ar fi fost comandate şi primite de către persoana vizată prin intermediul unor firme de curierat, evitând astfel eventuale controale din partea autorităţilor.

Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti pentru audieri, iar cele 11.947 de articole pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: