Mii de târgujieni, aşteptaţi să ridice alimentele de la UE

Târgujienii sunt aşteptaţi să îşi ridice ajutoarele de la Uniunea Europeană până pe data de 9 septembrie. Dacă în primele zile oamenii s-au înghesuit să îşi ridice cutiile cu alimente, acum aceştia sunt rugaţi să vină pentru a le lua.

În depozitele Direcției de Protecție și Asistență Socială se află stocuri suficiente cu făină, mălai, zahăr, orez și conserve. Alina Toader spune că cei care ştiu că pot beneficia de aceste ajutoare sunt rugaţi să se prezinte pentru a le ridica până pe data de 9 septembrie.

Alina Toader, directorul Direcției de Protecție Socială Targu Jiu, spune că în Gorj, 18.000 de pachete vor fi distribuite în toată această perioadă. Pentru a ridica alimentele, beneficiarii trebuie să se prezinte cu buletinul şi un act doveditor de încadrare în una din categorii. Fiecare persoană primeşte două cutii de alimente, iar o cutie cuprinde: zahăr – 1 kilogram, ulei – 2 litri, făină – 1 kilogram, mălai – 2 kilograme, paste făinoase – 1 pungă, conservă carne vită – 1 bucată, conservă ficat porc – 1 bucată, orez – 1 kilogram, conservă paste tomate – 1 bucată, fasole boabe – 1 kilogram.

Beneficiarii acestor alimente sunt aşteptaţi să ridice pachetele de la noua Piaţă Agroalimentară din Târgu-Jiu. Alina Toader, directorul Direcţiei de Protecţie Socială Târgu-Jiu, spune ca cei care vor primi produsele sunt târgujienii care se încadrează în venitul de 450 de lei pe membru de familie, dar şi şomerii indemnizaţi.

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: