Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Milanco Raskovic revine vineri la antrenamentele echipei Pandurii

Sârbul Milanko Raskovic s-a aflat astăzi la Târgu Jiu unde a purtat discuţii cu conducerea clubului Pandurii. Acesta s-a înţeles cu preşedintele Marin Condescu să se prezinte la antrenamentele conduse de antrenorul Petre Grigoraş pentru ca tehnicianul să îşi facă o părere asupra potenţialului său.

Raskovic a plecat la Belgrad pentru a rezolva o problemă personală şi a precizat că de vineri se va prezenta la antrenamente cu Pandurii. Atacantul sârb a evoluat la Pandurii în perioada 2008 - 2010 iar sezonul 2009-2010 a jucat în 24 de partide şi a marcat un gol.

Milanco Raskovic a încheiat în vară contractul cu Pandurii şi a jucat în tur pentru echipa de prima ligă din Serbia FK Cukaricki care se află acum pe ultimul loc în clasamentul Serbiei. Acesta a jucat în zece partide şi a marcat un singur gol.


Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: