Miliardarul Benegui, după gratii pentru o ”tâlhărie” comisă în Argeş

Un gorjean faimos după numele şi afacerile care l-au propulsat în clasamentul bogaţilor României în anii trecuţi a ajuns pentru 24 de ore în spatele gratiilor, după ce poliţiştii din Piteşti l-au încătuşat dintr-un motiv ce pare destul de greu de crezut. A fost acuzat că tâlhărit o femeie în plină stradă!

Marius Ilie Benegui a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Piteşti în urmă cu o săptămână, e drept, după ce o femeie l-a reclamat că ar fi tâlhărit-o în plină stradă. Valeria Stan, din Mioveni, are aceeaşi vârstă cu cel despre care spune că a tâlhărit-o, respectiv de 41 de ani. Ea a cerut ajutorul oamenilor legii, reclamând că gorjeanul i-ar fi smuls, pe stradă, geanta de pe umăr, geantă în care avea două telefoane mobile şi o sumă de bani, alături de mai multe documente.

Poliţiştii l-au prins pe suspect în scurt timp, dar după 24 de ore în care l-au reţinut pe Benegui în baza unei ordonanţe l-au lăsat în libertate. „Suspectul” nu a putut fi contactat ieri pentru un punct de vedere, toate informaţiile publice existente până în acest moment indicându-l pe patronul de la Ralbex ca fiind persoana implicată în incidentul respectiv. La aceeaşi firmă a lucrat din 2001 încoace şi Valeria Stan, care era şef de magazin la Mioveni al firmei Ralbex. Comentariile lăsate pe internet de cititorii ziarelor on-line din Piteşti spun că femeia nu ar fi tocmai uşă de biserică şi că i-ar fi înscenat lui Benegui această poveste pentru a stinge nişte datorii existente între cei doi.

Apropiaţi ai omului de afaceri spun că Stan lucra la firma acestuia de 15 ani, devenind o persoană de încredere, Benegui cumpărând la Piteşti câteva proprietăţi, gen teren, apartament şi garsonieră, pe numele femeii. Rude ale acesteia au lucrat, de asemenea, la firma afaceristului gorjean, Valeria Stan începând însă în ultima vreme să vândă proprietăţile lui Benegui, fără să-i dea acestuia vreun leu. Aşa s-a ajuns la situaţia de acum, când păgubitul a devenit acuzat de tâlhărie, deşi poliţiştii care s-au ocupat de caz nu au găsit asupra acestuia geanta pentru care a fost deschis dosarul penal.

Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: