Militar reţinut că a furat din magazin

Un militar a fost reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiuni de furt calificat. Se pare că tânărul a pătruns într-un magazin de pe raza localităţii Arcani de unde a sustras diverse bunuri. Judecătorii au decis ca tânărul să fie cercetat în stare de libertate, dar cu interdicţia de a nu părăsi ţara în următoarele 29 de zile.

Tânărul de 20 de ani din comuna Arcani lucrează într-o unitate militară de la Ciorogârla. Acesta a venit în concediu acasă, şi se  pare că a uitat de haina militară pe care o poartă. Într-una din serile săptămânii trecute a pătruns prin efracţie într-un magazin de pe raza localităţii de domiciliu de unde a sustras mai multe pachete de ţigări şi ciocolată. În urma investigaţilor s-a stabilit că tânărul a mai furat din acelaşi magazin şi la începutul acestei luni ţigări, cafea, băuturi energizante şi gumă de mestecat. El a fost identificat de poliţiştii care l-au reţinut pentru 24 de ore. Tânărul este acum cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Valoarea totală a prejudiciului este de 5.500 de lei şi încă nu a fost recuperat. „Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe suspectul furtului, în persoana lui Alexandru, de 20 ani, din localitatea Arcani, judeţul Gorj. Acesta a fost depistat şi condus la sediul poliţiei. Pe parcursul cercetărilor s-a mai stabilit că acesta a mai pătruns în acelaşi magazin şi în noaptea de 30.11/01.12.2010, când a sustras diverse bunuri, în valoare de 4.000 lei.”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Părinţii tânărului nu-şi explică gestul băiatului pentru că are un serviciu bun şi numai ce-i fusese virat salariu pe card. „Are un serviciu bun, avea un viitor în faţă. Nu ştiu ce  a fost în capul lui când a făcut una  ca asta. Nu ştiu de ce a furat pentru că nu ducea lipsă de bani. Zilele astea i-a intrat salariu pe card. El lucrează ca militar la o unitatea militară la Ciorogârla. Acum dacă este vinovat trebuie să plătească. Trebuie să dea socoteală pentru ce a făcut. Eu cred că nu a  fost singur şi au mai fost şi alţii cu el”, a declarat mama băiatului.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: