Militaru: Complexul Oltenia nu se mai face anul acesta

Complexul Energetic Oltenia nu va mai fi înfiinţat anul acesta. Informaţia a fost confirmată de deputatul PDL, Severus Militaru. Acesta a spus că dat fiind că Memorandumul de înfiinţare nu a ajuns încă pe ordinea de zi a Guvernului, nu mai este timp pentru ca procedurile de constituire să fie finalizate până la sfârşitul anului. Cu toate acestea, Militaru spune că Ministerul Economiei este interesat de înfiinţarea acestei companii…

Complexul Oltenia pare să aibă sfârşitul companiei Electra. Chiar dacă ministerul anunţa că procedurile vor începe în septembrie, o dată cu sfârşitul vacanţei parlamentarilor, acest lucru nu s-a întâmplat. Acum două săptămâni, reprezentanţii companiilor din Gorj confirmau că pe ordinea de zi este şi Memorandumul de înfiinţare a companiei. Nu a fost. Toată lumea a fost cu ochii pe ordinea de zi a următoarelor şedinţe. Nu s-a întâmplat. Acum, avem o altă dată. Şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare.

Deputatul Severus Militaru a explicat într-o conferinţă de presă la PDL Gorj că Ministerul are intenţia de a face această companie, fiind stabilit inclusiv graficul cu paşii ce trebuie urmaţi. Militaru a spus că este nevoie de 140 de zile, iar cu un calcul simplu este clar că nu mai este timp. „Nu se mai face anul acesta, să fie clar. Sunt câteva aspecte de analizat şi Memorandumul va intra în Guvern săptămâna viitoare. Trebuie să fim corecţi şi să spunem că cel mai probabil ne ducem mai departe de februarie“, a spus acesta.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: