Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Minerii au pichetat ANRE, instituţia le trimite scrisori la Gorj

Circa o sută de sindicalişti din cadrul Federaţiei „Univers“ au pichetat ieri sediul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), acuzând administraţia instituţiei controlate de Parlament că ia decizii care defavorizează CE Oltenia şi alţi producători de energie, dar favorizează producătorii de energie regenerabilă. Nu numai ANRE, ci şi Transelectrica au luat de-a lungul timpul decizii care au produ pierderi companiei energetice. Printre liderii prezenţi la Bucureşti s-au numărat Gabriel Căldăruşe şi Gabriel Bălăceanu de la SMEO, dar şi Aurel Nanu Mic, lider sindical la Craiova II.  „ANRE nu uita, CEO nu-i moşia ta“, au strigat ei în faţa instituţiei de reglementare a pieţei de energie. Câţiva dintre lideri au stat de vorbă cu reprezentanţii ANRE, care ar fi promis că de la 1 iulie reduce taxa de transport, după cum a relatat presa locală. Gabriel Bălăceanu, lider sindical la SMEO, a refuzat să dea detalii despre protest. „Nu aveţi ce vorbi cu  trădătorii“, i-a spus el jurnalistului de la Pandurul. Bălăceanu se pare că nu şi-a revenit nici acum după huiduielile din Piaţa Prefecturii pentru că acolo a fost numit trădător.

În timp ce minerii strigau „Hoţii!” la ANRE, instituţia trimitea la Gorj răspunsuri la sesizări făcute de sindicate. Pe 17 şi pe 19 februarie federaţiile „Univers“ şi Mine Energie au primit răspuns de la ANRE la câteva probleme sesizate în scris pe 3 februarie. Răspunsul este unul formal şi care nu ajută cu nimic CEO. (M.M.) 

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: