Mingote: „Mergem să câştigăm şi la Mediaş !”

Pedro Mingote a devenit cel mai vechi stranier din lotul pandurilor după plecarea lui Cardoso în Rusia. Mingote a intrat deja în al cincilea sezon la Pandurii şi a câştigat pentru moment lupta pentru titularizare cu David Lazar.

Rep: Cum e atmosfera la echipă după 6-2 cu U Cluj ?

P.M.: E o atmosferă bună, după o victorie e mereu aşa. Grupul nostru e unul foarte unit şi suntem fericiţi că am câştigat meciul ăsta.

Rep: Inevitabil se va vorbi de cupe europene după victoria asta. Ce crezi, e posibil ?

P.M.: Nu vorbim încă despre asta. Noi încercăm să câştigăm fiecare meci iar la final facem socoteala şi vedem ce am făcut.

Rep: Anul trecut n-aţi fost prea grozavi în deplasări. Cum va fi acum?

P.M.: Nouă ne place să intrăm în fiecare meci cu gândul să câştigăm, nu ne place să mergem să jucăm la egal sau la 0-0. Mister are o filozofie foarte bună, vrea să câştigăm mereu, să dăm goluri şi să câştigăm. Din nefericire în deplasare nu merge mereu dar noi încercăm.

Rep: La finalul acestui sezon ai putea deveni unul din cei mai vechi străini din liga 1...

P.M.: Mă bucur pentru asta, mă simt foarte bine aici. Am fost foarte bine primit în România, mulţumesc celor de la Tg-Jiu şi vreau să reuşesc mai mult.

Rep: Reuşiţi ce n-a putut CFR-ul, să bateţi pe Gaz Metan?

P.M.: Noi aşa vrem, mergem acolo să câştigăm. Nu cred că suntem favoriţi, şi Mediaşul are în fiecare an o echipă bună, acasă joacă foarte bine, o echipă puternică cu jucători foarte înalţi, masivi. Dar noi încercăm să câştigăm.

Rep: Cum e cu Ousmane căpitan?

P.M.: E bine, normal că e bine. Suntem o familie şi indiferent cine e căpitan, încercăm să-l ajutăm aşa cum şi el ne ajută pe noi. Să avem atmosferă bună, asta e cel mai important.

86 – de meciuri a strâns Mingote în liga 1 la Pandurii. Portarul, care va împlini 32 de ani pe 2 august, e evaluat acum la 600 de mii de euro

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: