Mingote, primit cu entuziasm de suporteri  

Fostul portar al pandurilor din perioada de glorie a echipei din Târgu Jiu, Pedro Mingote, a avut parte de o primire frumoasă din partea suporterilor. Aceştia consideră un pas înainte revenirea portughezului  care a apărat poarta gorjenilor în anul în care Pandurii devenea vicecampioana României şi apoi juca în grupele Europa League.  

Noul antrenor cu portarii al echipei Pandurii, portughezul Pedro Mingote, a avut parte de o primire frumoasă din partea suporterilor din cele două galerii ale echipei, Regiment Târgu Jiu şi Blue Boys 62.  

Unii dintre aceştia au ţinut să fie prezenţi şi la teren să salute revenirea lui Mingote la Pandurii şi să îi ureze bun venit. Suporterii nu au uitat de cei opt ani petrecuţi de Mingote la Pandurii şi de nivelul la care a ajuns echipa atunci când portughezul era în activitate.

Mingote a atins apogeul carierei sale fotbalistice la Târgu Jiu deşi venea dintr-o ţară în care fotbalul e la un nivel mult mai înalt şi făcuse junioratul chiar la Porto. Suporterii deja l-au numit o legendă a clubului, Mingote intrând nu numai în istoria Pandurilor ci şi în istoria fotbalului românesc ca portarul cu cele mai multe prezenţe în Liga 1. 

„O fostă legendă a clubului, Pedro Mingote, a revenit la echipă pe postul de antrenor cu portarii. Este un pas înainte pentru noi, care ne bucură și ne dă speranțe pe viitor. Mai așteptăm astfel de mutări! Îţi urăm mult succes și să sperăm că vom avea aceleași performanţe cu tine în staff pe care le-am avut și când activai ca jucător. Hai la treaba, Mingo!”, au scris suporterii care i-au urat bun venit lui Mingote.

Pedro Mingote a venit la Pandurii în anul 2008 şi a rămas la formaţia gorjeană până în 2016, ulterior stabilindu-se definitiv la Târgu Jiu chiar dacă a mai jucat şi pentru alte formaţii din Liga 1.

Vizualizări: 1,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: