Craiova poate juca la Târgu Jiu pe 31 octombrie

Universitatea Craiova ar putea juca la finalul acestei luni pe stadionul Municipal din Târgu Jiu. Nu ca echipă gazdă, ci oaspete pentru FC Hermannstadt Sibiu, formaţie care se află în discuţii pentru o mutare la Târgu Jiu până la finalul acestui sezon.

Anamaria Prodan Reghecampf s-a aflat recent la Târgu Jiu pentru a vedea stadionul şi a discuta pe tema mutării echipei din Sibiu, FC Hermannstadt.

Impresara este implicată în conducerea echipei sibiene şi vrea ca Hermannstadt să joace pe teren propriu la Târgu Jiu până la finalul acestui sezon, pe perioada în care stadionul din Sibiu va fi modernizat. Ziarul de sport Fanatik a dezvăluit faptul că Anamaria Prodan a ales stadionul Municipal din Târgu Jiu şi că a bătut deja palma cu primarul Marcel Romanescu.

Cu toate că încă nu s-a anunţat oficial scopul vizitei la Târgu Jiu al soţiei lui Reghecampf, lucrările solicitate de primărie la terenul de joc arată că se fac eforturi ca gazonul să se prezinte mult mai bine pentru jocurile din Liga 1.

Terenul de joc din incinta stadionului din Târgu Jiu a intrat, chiar de duminică, într-o serie de lucrări de refacere a gazonului, fiind efectuate lucrări de scarificare a acestuia, dar şi de gazonare.

Dacă cele două părţi s-au înţeles primul meci pe care FC Hermannstadt l-ar putea juca la Târgu Jiu, după pauza din campionat, ar putea fi cel cu UTA programat duminică, 18 octombrie, iar la finalul acestei luni, pe 31 octombrie, la Târgu Jiu ar putea juca Universitatea Craiova.

Sibienii nu au ales de prima dată stadionul din Târgu Jiu ci ar fi dorit să joace pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş. Oficialii medieşeni au refuzat însă să permită accesul a două formaţii pe acelaşi teren, fiind de părere că starea gazonului s-ar fi deteriorat considerabil prin utilizarea terenului de către două echipe.

Vizualizări: 1,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: