Pedro Mingote a revenit la Pandurii

O fostă glorie a echipei Pandurii Târgu Jiu, din perioada în care echipa a jucat în grupele Europa League, a venit să ajute la pregătirea portarilor. Portarul Pedro Mingote a început marţi activitatea la Pandurii şi va face parte din staff-ul tehnic al lui Călin Cojocaru.  

Pandurii a adus întăriri în atac după ultimele transferuri dar are probleme destul de mari şi în apărare. Pe lângă cel mai slab atac, gorjenii au şi cea mai slabă apărare din Liga 2.  În aceste condiţii cei de la Pandurii au căutat o variantă și pentru problemele dintre buturi. Astfel, noul antrenor responsabil cu pregătirea portarilor este portughezul Pedro Mingote. Acesta a început deja de marţi activitatea la Pandurii unde revine după ce a pus ghetele în cui în urmă cu trei ani.

Mingote revine pe teren pentru a se ocupa de pregătirea portarilor la Pandurii, Iovicin, Aldescu şi Opriţa.  Oficialii de la Pandurii spun că intenționează să aducă şi alţi foşti jucători lângă echipă. ”Am discutat cu Pedro Mingote pentru a prelua funcția de antrenor cu portarii. Zilele trecute am discutat cu încă doi jucători reprezentativi ai Pandurilor, din vechea gardă, pe care dorim să-i aducem în stafful tehnic și administrativ pentru o susținere și o activitate cât mai ușor de coorodonat”, a mai spus Camilian Floroiu, conform liga2.ro.

Lusitanul a evoluat timp de opt sezoane consecutive în Liga 1 pentru Pandurii Târgu Jiu, după care a mai jucat la ASA Târgu Mureș, CS U Craiova și Juventus București. Ultimul său meci în Liga 1 a fost pe 25 august 2017, în partida Astra – Juventus 2-0. Mingote s-a stabilit, după retragerea din activitate, la Târgu Jiu, iar în luna martie anunța că revine în iarbă și semna, la rugămintea cumnatului său, cu echipa din Liga 4 Gorj, Internațional Bălești. N-a apucat să apare decât într-un singur joc pentru Bălești, deoarece și campionatul județean s-a întrerupt din cauza pandemiei.

Galerie foto


Vizualizări: 1,206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: