ACS Viitorul Târgu Jiu, în pericol de a nu juca la Bacău

Tot mai multe echipe din ligile 2 şi 3 se confruntă cu focare de coronavirus şi o serie de meciuri au fost anulate în ultimul moment în Cupa României. Adversarul celor de la Viitorul Târgu Jiu din etapa a 7-a, Aerostar Bacău, nu a putut juca meciul din cupă din cauza a şase cazuri de COVID confirmate, şi nu ştie încă dacă are voie să joace meciul din campionat de sâmbătă.

Adversarul din următoarea etapă al celor de la ACS Viitorul, Aerostar Bacău, are șase cazuri de COVID-19 în lot, iar FRF i-a anulat meciul din Cupa României cu CSM Ceahlăul.

După ASU Poli, FK Csikszereda, din Liga 2, Gloria Lunca Teuz Cermei și Minaur Baia Mare, din Liga 3, Aerostar Bacău a fost ”lovită” și ea în această săptămână de problema infectării cu COVID-19.

Trupa moldoveană din eșalonul secund ar fi trebuit să joace miercuri, de la ora 14:30, în deplasare la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, în turul 3 al Cupei României, însă meciul nu a avut loc, fiindcă echipa oaspete a primit șase rezultate pozitive în urma ultimei testări efectuate împotriva noului coronavirus.

A fost anunțată imediat Direcția de Sănătate Publică Bacău pentru a se porni ancheta, jucătorii respectivi au fost izolați, actele rezultate au fost transmise către FRF, însă, potrivit surselor Liga2.ro, medicului care se ocupă în cadrul federației de aceste cazuri nu i-a plăcut modul în care a fost întocmită ancheta, așa că a decis ca partida să nu aibă loc, iar Aerostar să piardă, în consecință, la ”masa verde”. Cu şase cazuri de COVID s-a confruntat şi ACS Viitorul Târgu Jiu, cu o zi înaintea meciului cu Petrolul din week-end, dar în cazul echipei lui Flavius Stoican nu s-a aplicat acelaşi regulament şi s-a permis disputarea meciului.

În turul 3 al Cupei României, din cauza problemelor cu COVID-19 nu s-au disputat nici meciurile Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova și Minaur Baia Mare – Fotbal Comuna Recea.

Băcăuanii așteaptă acum noi rezultate la următoarele teste pentru a vedea dacă joacă în etapa a 7-a a Ligii 2 cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 507

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: