Mingote revine azi în România

Portarul Pedro Mingote revine azi în ţară pentru tratament la o clinică de recuperare de la Mogoşoaia. Portarul a efectuat  împreună cu colegii doar un  antrenament pe terenul de la Belek, făcând doar alergări uşoare, dar ieri nu s-a mai putut antrena pentru că durerea de tendon acuzată în stagiul de la Poiana Braşov a revenit.  Oficialii clubului prezenţi la Belek, împreună cu antrenorul Petre Grigoraş, au decis că jucătorul trebuie trimis în ţară pentru recuperare. Mingote va efectua un tratament special pentru astfel de afecţiuni ale tendoanelor la o clinică de specialitate de la Mogoşoaia.

Alte stiri pe scurt:

Pandurii 2 au învins pe FK Sopot  Belgrad

Pandurii 2 au reuşit aseară cea de-a doua victorie din stagiul de la Belek. Echipa antrenată de Gabi Zahiu a învins echipa a doua a celor de la Steaua Roşie Belgrad, FK Sopot Belgrad, cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind reuşite de Fărcăşanu care a marcat din pasele primite de la Dăianu şi Arrieta.

Mărgineanu, la Energia

Pivotul Mădălin Mărgineanu a fost împrumutat, până la vară, de  clubul de handbal Energia Pandurii.  Jucătorul  este din Târgu- Jiu, însă, vine de la Centrul de handbal de la Sighişoara. Energia are opţiune de cumpărare la finalul returului. „Sper să ajut echipa. Sunt mulţumit că am venit“, care a precizat că ar vrea să rămână la Târgu Jiu pentru că este plecat printer străini de la 14 ani.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: