Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ministrul Apărării nu a făcut armata

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, admite într-un dialog purtat pe Facebook că nu a făcut armata, dar se laudă cu rezultatele obținute la concursurile de tir.

În ultima postare, ministrul lansează o serie de acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis din cauza refuzului de a accepta propunerea la șefia Statului Major al Armatei. Un cititor îl întreabă pe Gabriel Leș dacă este adevărat că n-a satisfăcut stagiul militar și dacă a ținut vreodată o armă în mână.

Ministrul afirmă că n-a făcut armata deoarece era student iar până la terminarea studiilor se trecuse la armată de profesioniști. ”Cat despre abilitățile de a mânui o armă, cred că rezultatele obținute la concursurile de tir pot sta mărturie”, a mai explicat ministrul, potrivit G4Media.

Vizualizări: 1,588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: