Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vicepreședinte PSD Gorj: Îl susțin pe Claudiu Manta

Organizația PSD de la Gorj nu a aflat până acum când vor avea loc alegeri, însă deja se cunosc o parte din candidații la funcțiile de coducere și chiar susținătorii acestora.

Pentru funcția de secretar general al PSD Gorj se vor bate Ion Ișfan și Claudiu Manta. Ișfan a spus că își dorește să aplice pentru acest post și că este susținut de unii primari. Primarul Ion Bîrcă de la Turburea a fost unul dintre cei care au spus că l-ar prefera în această poziție.

Și Claudiu Manta are susținători. Mihai Prunariu, vicepreședinte în funcție la PSD Gorj, a anunțat, printr-o postare pe facebook, că merge pe mâna lui Manta. ”Îl susțin pe Claudiu Manta! Vreau în viitor, nu mai vreau la abac...”, a spus Prunariu.

De ani buni, funcția de secretar general la PSD Gorj este ocupată de Gheorge Milosteanu, directorul Centrului Maternal Târgu Jiu. Surse din rândul social-democraților spun că acesta ar vrea să lase locul liber și să candideze pentru un post de vicepreședinte.

Vizualizări: 1,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: