Ministrul de Interne, copil de profesori din Novaci

Gabriel Berca, pedelistul vehiculat de presă ca fiind viitorul ministru al Administraţiei şi Internelor, este gorjean. Acesta s-a născut la data de 12.06.1968, la Novaci, Gorj. S-a mutat însă la Bacău, unde şi-a desfăşurat activitatea politică şi profesională. „Gabriel Berca este din Novaci, iar tatăl său a fost director de Casă de Cultură şi profesor de istorie, iar mama sa învăţătoare. Tatăl său a decedat. Dânsul nu stă în Novaci, ci vine aici să îşi viziteze mama”, spune primarul Pantelimon Todea din Novaci.

O eventuală numire a lui Berca la Ministerul Administraţiei ar putea fi o şansă în plus pentru zona Rânca, având în vedere că localităţile Baia de Fier şi Novaci, împreună cu Consiliul Judeţean şi Instituţia Prefectului, au început demersurile pentru obţinerea statutului de staţiunea.

Senatorul PDL Gabriel Berca de Bacău este membru în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii. Gabriel Berca, fost membru PNL, a deţinut în Cabinetul Tăriceanu funcţia de şef al Secretariatului General al Guvernului.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: