Ministrul Energiei, cu Ponta la Târgu Jiu

Primarul Florin Cârciumaru a anunţat în urmă cu câteva zile că astăzi, 27 decembrie, va veni la Târgu Jiu premierul Victor Ponta împreună cu ministrul delegat al energiei Constantin Niţă. Cârciumaru a mai spus că iniţial, vizita era planificată pentru data de 20 decembrie însă programul primului ministru a fost foarte încărcat. De altfel, Cârciumaru nu pare sigur nici de apariţia acestuia astăzi la Târgu Jiu.

„Planificaserăm să ne întâlnim pe 20 dar s-a amânat pentru data de 27 decembrie. E normal că şi atunci există un risc, dânsul este prim-ministru. Încercăm să aducem şi ministrul Energiei să atacăm mai multe probleme deodată“, a declarat Cârciumaru.

Ponta va participa şi la o masă festivă, unde va ciocni cupe de şampanie cu cei care l-au ajutat în campania electorală. „Premierul Victor Ponta şi-a dorit să ajungă în Gorj înainte de Crăciun, însă a avut un program foarte încărcat în acea perioadă. Acesta a trebuit să participe la şedinţele de depunere a jurământului în Senat şi Camera Deputaţilor”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele  al PSD Gorj. Şi astăzi, premierul are şedinţă de guvern, dar poate ajunge şi la Târgu Jiu, dacă vremea va permite elicopterului să zboare. (M.B.)

Vizualizări: 272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: