Minor de 16 ani, înjunghiat de propriul tată

Un bărbat din Muşeteşti şi-a înjunghiat propriul copil pentru că acesta a refuzat să-i repare bicicleta. Mama băiatului susţine că între cei doi au mai existat divergenţă însă niciodată nu s-a ajuns până aici.

Bărbatul a fost nervos după cum povesteşte soţia acestuia şi l-a rugat pe fiul lui de 16 ani să-i repare bicicleta. Copilul a refuzat spunându-i tatălui că se va ocupa de acest lucru a doua zi când se întoarce de la şcoală pentru că s-a înserat şi nu mai vede bine. După ce i-a explicat tatălui acest lucru s-a aşezat la calculator să se recreeze. Gestul fiului l-a enervat la maşina pe bărbat care nu s-a mai putut stăpânii şi a început să ţipe la fiul său. De aici până la bătaie nu a fost decât un pas. După ce a spart un geam cu pumnul, tatăl şi-a lovit fiul însă acesta a făcut greşeală să riposteze. Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat fiul fără nicio remuşcare.

Băiatul decide dacă va depune plângere

Soţia bărbatului nu ştie dacă va depune plângere împotriva soţului, totul va depinde de ce va hotărî copilul. „S-au mai certat dar niciodată nu s-au bătut sau mai rău să se înjunghie. I-a spus să-i repare bicicleta şi copilul a zis că a doua zi când vine de la şcoală că e obosit şi nu are sculele care-i trebuie. El s-a supărat, a dat cu pumnul într-un geam şi l-a spart, apoi i-a dat un pumn copilului şi băiatul s-a ridicat şi l-a lovit iar apoi luă cuţitul şi-l băgă în copil. Nu ştiu dacă voi depune plângere la poliţie, îl las pe băiat să decidă că e mare şi ştie mai bine ce să facă”, a povestit mama băiatului

Băiatul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, unde medici i-au făcut o serie de investigaţii medicale pentru a vedea dacă viaţa băiatului a fost pusă în pericol. „Am primit un băiat înjunghiat acum îi investigăm din punct de vedere medical. La prima vedere totul pare în regulă. El a avut noroc că nu i-au fost atinse organele vitale”, a declarat Liliana Crăciun, medic la UPU. Băiatul a rămas internat în spital.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: