Cartierul orgiilor sexuale cu minori

Locatarii din cartierul Ciocârlău fac dezvăluiri şocante. Mai multe femei din acest cartier spun că minorii sunt mereu agresaţi sexual de alţi copii mai mari din cartier şi se tem pentru siguranţa copiilor atunci când aceştia ies la joacă în jurul blocului. Liliana Pănescu susţine că inclusiv fiul ei a fost violat în urmă cu ceva timp în cartier însă nu a făcut absolut nimic. Mai mult decât atât, femeia susţine că băiatul, acuzat că ar fi agresat sexual copilul de patru ani, ar mai fi violat şi alţi băieţei. Este vorba despre cartierul unde se presupune că a fost violat de un minor de 15 ani. Direcţia de Protecţie a Copilului spune că nu poate face nimic fără o plângere la poliţie.

Liliana Pănescu a rupt tăcerea şi a povestit echipei televiziunii Gorj Tv faţa nevăzută şi neştiută a cartierului târgujian. Aparent, cartierul sărăcăcios pare liniştit iar oamenii de aici par a fi o mare familie însă nu este deloc aşa. Sărăcia şi lupta pentru existenţă îi determină pe aceştia să adopte comportamente greu de imaginat. Lipsa educaţiei şi slaba informare a locuitorilor de aici la care se mai adaugă şi sărăcia îi izolează de restul lumii şi fac din cartierul târgujian un adevărat ghetou. Liliana Pănescu susţine că băiatul acuzat de mama băieţelului de 4 ani că i-ar fi violat copilul nu se află la prima tentativă de acest gen. În urmă cu ceva timp a mai fost prins de mămica unui micuţ făcând acelaşi lucru. „Toată lumea îl ştie pe băiatul ăsta. În cartier i se spune Popei. El la vârsta pe care o are nu se joacă cu băieţi sau fete de vârsta lui ci numai cu din ăştia mici. Eu până acum nu am văzut aşa ceva. Toată ziua când iese la joacă, numai cu ăştia stă. Copilul Florentinei nu este singurul care a trecut prin asta şi care a ajuns în mâinile lui Popei ăsta. Să vă spun eu ce face. Se joacă cu copii ăştia de trei-patru ani până prind drag de el şi se împrietenesc iar apoi îi ia să-i plimbe şi ei se duc, normal, că nu ştiu. Şi o vecină de-a mea l-a prins pe ăsta în spatele blocului cu fiu-său, încerca acelaşi lucru ce a făcut şi cu băiatul Florentinei, numai că, copilul ăla a fugit şi a venit mama lui. Toţi îl ştiu pe Popei ăsta şi vorbesc de el prin cartier. Cine ştie la câţi copii le-a mai făcut aşa şi ăştia au stat că nu ştiu ei la vârsta lor ce e asta”, a spus femeia.

„Şi pe fiul meu Adrian l-au violat“

Mai mult decât atât în trecut, şi fiul Lilianei Pănescu a fost agresat sexual de un alt băiat din cartier pentru că acesta are un handicap şi nu s-a putut apăra. Mama lui nu a făcut nimic în acest caz pentru că nu au avut banii necesari şi dispoziţia să umble să-şi facă dreptate. „Să şti că şi pe fiul meu Adrian l-au violat aici în spatele blocului la cherestea. Al meu e handicapat, degeaba are el 17 ani dar are minte şi arată ca un copil de 5 ani. L-au prins acolo şi i-au băgat cârpe în gură şi l-au violat, l-au agresat şi nu s-a făcut nimic. Eu am anunţat atunci protecţia copilului dar degeaba. Nu am mai zis nimic pentru că nu am avut timp şi bani să umblu, să scot certificate medicale. Vă spun că e groaznic ce se întâmplă aici în cartierul ăsta. Nu ai încredere să scoţi copii afară la joacă ca te trezeşti cu ei violaţi. Ce să facem, să-i ţinem legaţi şi să stăm cu parul lângă ei. E dureros şi în acelaşi timp tragic. Asta e realitatea în care stăm şi la care ne-am adaptat că alte posibilităţi nu avem”.

Copilul de 4 ani a vrut să violeze unul de 3 ani?

Totodată, Liliana Pănescu susţine că Florentina Dărăbaş îşi neglijează fiul şi acesta ştie lucruri pe care un copil la vârsta lui nu ar trebui să le ştie. Ea susţine că băiatul Florentinei i-a dezbrăcat nepotul de numai trei ani şi a vrut să-l agreseze sexual, însă au fost văzuţi la timp. „Să vă mai spun ce face copilul ăsta de patru ani care zice maică-sa că l-a violat Popei? Eram cu ea în troleu şi ştiţi ce i-a zis lui mă-sa? „Mami te-am văzut aseară pe tine şi pe tati dezbrăcaţi şi făceaţi aşa şi aşa”. Păi e normal aşa ceva la un copil de patru ani? Asta e neglijenţa ei, că nu are grijă de el şi stă toată ziua la ţigări şi cafea. Copilul ăsta ştie prea multe. Într-o zi l-a văzut fiică-mea cu nepotul meu de trei ani în faţa blocului când îl dezbrăca şi vroia să-l violeze aşa cum i-a făcut Popei lui. Păi asta trebuie să facă un copil la vârsta lui? Ori a văzut la cineva ori el a mai păţit aşa ceva. I-a bătut fata mea pe amândoi atunci. El de atunci avea porniri din astea”, a povestit Liliana Pănescu. Reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului spun că nu au ce să facă în aceste cazuri. „Acolo sunt locuinţe sociale, cazuri sociale, oameni fără bani dar dacă nimeni nu a făcut sesizare la poliţie sau plângere nu putem face nimic şi cu atât mai puţin dacă nu este expertiză medico-legală.”, a declarat Ninela Gruia, director adjunct la DGASPC Gorj.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: