Tatăl presupusul violator dă vina pe alt adolescent

Tatăl băiatului acuzat de mama unui băieţel de patru ani că i-ar fi violat copilul susţine că fiul lui este nevinovat şi că totul este o înscenare. Mai mult decât atât, tatăl adolescentului consideră că ceea ce a văzut Florentina Dărăbaş este doar o joacă de copii iar adolescentul nu ar fi capabil de aşa ceva. Mai mult decât atât, ca să scape de acuzaţii, băiatul de 15 ani şi-a ameninţat tatăl că se sinucide.

Băiatul de 15 ani, acuzat de Florentina Dărăbaş de viol, a rămas în grija tatălui după ce mama lui a plecat să muncească în Spania. El este elev în clasa a IX a la Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru” din Târgu Jiu. Unul dintre profesorii de la clasă susţine că atunci când a început şcoala era un copil problemă însă, treptat s-a mai liniştit.. „Băiatul ăsta a fost destul de rebel şi de râzgâiat să zic aşa atunci când a venit la şcoală. Avea un comportament mai aparte, nu purta uniformă, dar acum s-a mai liniştit pentru că noi l-am urmărit zilnic şi i-am atras mereu atenţia şi acum era mai cuminţel. Acum eu o să vorbesc cu el pentru că am auzit ce s-a întâmplat, să vedem ce zice şi el, o să iau legătura şi cu directorul”, a precizat Dumitru Surcel, maistrul instructor al băiatului.

Tatăl băiatului susţine că fiul lui este nevinovat şi ce s-a întâmplat cu copilul de patru ani a fost pur şi simplu o joacă. „Am venit de la serviciu şi copilul era la calculator şi i-am zis să iasă pe afară să se mai recreeze. A stat o jumătate de oră, o oră, au făcut un foc şi s-au jucat. Asta fac în fiecare seară. După aceea a venit în casă dezbrăcat şi mi-a povestit că mama băiatului îl acuză că i-a violat copilul. Ea i-a surprins în timp ce se tăvăleau pe jos şi cu fiul meu şi cu micuţul mai era un alt băiat de 15 ani, Adrian, care, din câte ştiu eu, a avut ceva intim cu micuţul. Fiul meu mi-a spus că acest Adrian a mimat un act sexual. Acum este traumatizat şi mi-a zis că vrea să se omoare ca să scape de toate astea. Îmi voi angaja avocat şi voi demonstra nevinovăţia copilului meu“, a povestit Gheorghe Popescu, tatăl adolescentului.

Mama lui Adrian neagă acuzaţiile

Mama lui Adrian Pănescu este chiar vecina în grija căruia susţine mama băieţelui de 4 ani că şi-a lăsat copilul. Femeia neagă toate acuzaţiile care i se aduc şi spune că micuţul a fost lăsat singur la joacă şi, mai mult decât atât, ea a avut grijă de acest copil de când s-a născut şi a dormit chiar la ea în casă fără să se întâmple niciodată nimic. „Femeia asta a neglijat copilul ăsta tot timpul. Ea stă toată ziua la cafea şi la ţigări cu concubinul şi pe el îl lasă de capul lui. În seara când s-a întâmplat ce zice ea, nu a lăsat copilul la mine, l-a lăsat singur afară şi eu i-am spus că e dezbrăcat şi e singur dar ea nu a vrut să mă asculte şi apoi vine să mă învinovăţească pe mine de ce i se întâmplă copilului ei? Păi eu o dau în judecată pentru asta şi în plus, atunci mi-a lovit şi mie copiii şi mi-a strigat câte în lună şi în stele. Copilul ei a stat la mine în casă de când era mic şi a dormit la mine cu copii mei şi cu nepoţii şi a mâncat ce au avut şi ai mei dar niciodată nu s-a întâmplat aşa ceva. De ce dă vina pe copilul meu că şi-a bătut joc de băiatul ei, că i-a dat ăluia bani să-l violeze când al meu nu a avut un leu în buzunar“, a spus vecina.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: