Minoră din Dragoteşti, arestată pentru 15 zile

O adolescentă din Dragoteşti nu va uita niciodată acest sfârşit de an, după ce a aflat că îşi va petrece Revelionul în arest. La data de 30 decembrie a.c., poliţiştii au prezentat-o pe minora M.N., de 17 ani, din comuna Dragoteşti, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului, respectiv Judecătoriei Motru, judeţul Gorj. Pe numele suspectei, instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Reamintim faptul că la data de 7 noiembrie 2010, orele 01:35, poliţiştii Postului de Poliţie Dragoteşti erau sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa părţii vătămate Domnica G., de 67 ani, din localitate şi, după ce a agresat-o, i-a sustras un lănţişor din aur pe care îl purta la gât, precum şi un telefon mobil, iar ulterior a fugit.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul poliţiei Comunale Mătăsari au stabilit că suspectă de comiterea infracţiunii este minora N.N., de 17 ani, din comuna Dragoteşti, judeţul Gorj. Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au recuperat telefonul mobil şi încărcătorul, suspecta valorificând lănţişorul din aur pa raza municipiului Tg-Jiu.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectei şi recuperării prejudiciului. Suspecta minoră a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: