Minoră "tâlhărită" în plină zi, "victimă" amendată

Poliţiştii târgujieni, urmare a investigaţiilor efectuate, au stabilit că sesizarea unei minore, care a reclamat că ar fi fost victimă a infracţiunii de tâlhărie, nu se confirmă.

În după-amiaza zilei de luni, 12 decembrie a.c., la ora 12:40, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către o minoră de 16 ani, din oraşul Tismana, judeţul Gorj, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe str. 22 Decembrie 1989 din municipiu, ar fi fost victimă a infracţiunii de tâlhărie.

Imediat la faţa locului au ajuns poliţiştii. Minora le-a relatat că, în timp ce se deplasa pe str. 22 Decembrie 1989, două persoane necunoscute i-au smuls din mână un rucsac în care avea un laptop şi o plasă cu alimente.

Urmare a activităţilor de cercetare şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că sesizarea minorei este falsă. Aceasta a recunoscut că a sesizat că ar fi fost victimă a infracţiunii de tâlhărie, întrucât dorea să valorifice laptopul, iar cu banii obţinuţi intenţiona să-şi achite o datorie.

 Pentru sesizarea nejustificată a poliţiei, minora a fost sancţionată contravenţional în baza O.U.G. nr. 34/2008, cu amendă în cuantum de 500 lei.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: