Minprest face angajări pentru deblocarea carierei Jilț Sud

Trei cetăţeni care deţin suprafeţe de teren pe care CE Oltenia le folosește pentru activitatea carierei Jilț Sud vor fi angajaţi în cadrul Minprest Serv Rovinari. Aceștia vor încheia un contract pe perioadă determinată cu prestatorul de servicii al CE Oltenia. 

Cariera Jilț Sud este cea mai problematică unitatea minieră a CE Oltenia în ceea ce privește asigurarea perimetrului de exploatare. Mulți dintre localnicii care dețin terenuri și nu au ajuns la o înțelegere cu cei din compania energetică, privind cedarea lor, țin utilajele blocate. Pentru a mai debloca situația prestatorul de servicii al CE Oltenia, Minprest Serv Roviari, va face în zilele următoare câteva angajări. "O să dăm drumul la trei angajări pe Jilț Sud, din rândul proprietarilor de terenuri, unde excavatorul este pe terenul lor. Îi chemăm să detensionăm situația acolo. Și avem locuri. Aveam de anul trecut locurile respective. Acum având alt contract și fiind buget nou alocat pe anul acesta nu se pune problema să nu ocupăm locurile respective", a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest Serv.

Aceștia vor încheia cu societatea rovinăreană un contract pe perioadă determinată și vor presta activitate de muncitori necalificați. Vor fi angajați inițial pentru o lună, iar mai apoi până la sfârșitul anului. Cel mai probabil de săptămâna viitoare vor începe activitatea la Minprest Serv Rovinari.

Vizualizări: 2,644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: