Minprest renunţă la spaţiile închiriate de la CE Oltenia

Societatea Minprest Serv Rovinari a renunţat la două sedii folosite ca puncte de lucru pe care le-a închiriat de la CE Oltenia. Societatea a plătit până acum chirie pentru respectivele spaţii de la Peşteana şi Lupoaia. Punctele de lucru vor fi mutate la Bîlteni şi la Motru, pe baza unor contracte de comodat cu administraţia locală.

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a societăţii Minprest Serv Rovinari se va întruni la finele acestei luni în şedinţă ordinară. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi este închiderea a două puncte de lucru. Directorul Gabriel Giorgi spune că este vorba de cele de la Lupoaia şi Peşteana, acolo unde spaţiile erau închiriate de la CE Oltenia, care este şi acţionarul majoritar al societăţii. „Este vorba de punctele de lucru de la Lupoaia şi Peşteana. Se va deschide punct de lucru la Motru, după ce hotărârea va fi avizată de AGA, iar la Peşteana se renunţă pentru că s-a deschis punct de lucru la Bîlteni. Înainte plăteam chirie la CE Oltenia, iar acum avem contract de comodat. Era o chirie destul de mică, dar era o cheltuială. Dacă ne putem replia fără cheltuieli este foarte bine. Avem deja încheiat contract de comodat cu primăria Bîlteni şi la Motru vrem să ne întâlnim cu autorităţile. Comunităţile locale au de câştigat pentru că primesc procentul acela din impozite”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest Serv Rovinari.

Un alt punct de pe ordinea de zi a şedinţei AGA din 23 ianuarie este o informare privind terenul unde îşi are sediul principal unitatea. Directorul societăţii spune că acţionarii vor trebui să decidă paşii pe care îi vor urma, asta după ce o parte din terenul unde unitatea îşi are sediul social se suprapune cu terenul unei persoane fizice care locuieşte în zonă. „Este vorba de o suprafaţă mică de teren care se suprapune cu alt proprietar. Nu o să negociem direct pentru că este problemă de patrimoniu. O să mergem în instanţă, de aceea am solicitat aprobarea AGA şi a Consiliului de Administraţie. Mergem în instanţă şi vedem cine este proprietarul de drept al suprafeţei respective”, a mai spus Giorgi.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: