Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Minprest Rovinari semnează azi CCM-ul

Cei peste o mie de angajaţi de la Minprest Rovinari vor avea contract colectiv de muncă. Salariile rămân la fel, dar oamenii vor primi tichete de masă şi prime de până la 300 de lei de Paşti şi Crăciun.

Tichete de masă, prime pentru sărbătorile naţionale, dar nici un ban în plus la salariu. Acestea sunt principalele prevederi ale contractului colectiv de muncă al angajaţilor Minprest Rovinari. „Ne-am înţeles în mare şi este posibil să semnăm astăzi contractul. Au înţeles şi sindicatele că nu avem altă soluţie pentru a păstra locurile de muncă. S-a făcut o grilă de salarizare ce aplică sporul de vechime în salariul de bază, la nivelul lunii ianuarie când era 700, acum este 750. Un tichet de masă pe o zi lucrată, prime de 300 de lei, dar care se asigură doar dacă nu se dezechilibrează bugetul societăţii“, a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: