Cum alegem o casa de pariuri online

Dispui de o suma de bani in cont pe care ai vrea sa o investesti la pariuri sportive, insa nu stii care casa online este mai convenabila pentru tine? Anumite aspecte pot face diferenta in favoarea unei case, aspecte pe care ar trebui sa le consulti inainte de a te inregistra si a efectua un depozit.

O oferta bogata atrage mai mult

Primul aspect care iti sare in ochi cand accesezi site-ul unei case online il reprezinta oferta de pariuri, una destul de bogata la o foarte mare parte a caselor licentiate in Romania.

Este un progres vizibil fata de acum cativa ani, cand doar cateva dintre case prezentau o oferta bogata. Cand spunem oferta bogata ne referim atat la numarul de evenimente prezentate pe site, cat si la numarul de optiuni pentru un eveniment.

Pentru multi utilizatori oferta de pariuri reprezinta cel mai important aspect atunci cand doresc sa se inregistreze la o casa online.

Bonusul de inregistrare ne poate influenta

Un alt lucru pe care il observam la cateva secunde dupa ce accesam site-ul este bonusul de inregistrare. Foarte putine sunt casele online ce nu ofera bonusuri la inregistrare, unele prezentand chiar doua.

Este vorba despre bonusul de inregistrare la primul depozit, dar si de un bonus pe care il primesti fara sa depui nimic, ci doar daca vei trimite copia dupa buletin/pasaport. In acest al doilea caz, poti sa experimentezi respectiva casa de pariuri fara sa risti niciun ban din contul tau bancar.

Cat despre bonusul pentru primul depozit, acesta este cuprins intre cateva zeci de lei si chiar peste 1000 lei, in functie de casa online. Avand in vedere ca primim bonus de inregistrare la peste 15 case de pariuri, bonusuri ce totalizeaza aproape 10.000 lei, ne-am putea crea o mica strategie pentru a profita de acestea investind cat mai putini bani din buzunarul nostru. Iti recomand sa arunci o privire pe acest site si sa vezi lista completa de case de pariuri care iti ofera bonus de bun venit.

Sigur, aceste bonusuri trebuie rulate, rulaj care la majoritatea caselor de pariuri nu este foarte greu.

Casele de pariuri tin pasul cu tehnologia

Telefonul mobil a devenit un gadget indispensabil, petrecandu-ne o buna parte din zi cu el in mana. Casele de pariuri sunt constiente de acest lucru, pentru a castiga clienti de partea lor fiind, practic, nevoite sa dezvolte o aplicatie pentru mobil. Din ce in ce mai multe case beneficiaza de aceasta facilitate, aplicatiile fiind disponibile atat pentru telefoanele cu sistem  iOS, cat si pentru cele tip Android.  Astfel, nu vei mai fi nevoit sa accesezi site-ul din browser, facand-o direct de pe ecranul telefonului tau.

Avem parte de o multime de transmisiuni directe

Este esential ca inainte de a plasa un pariu live sa vedem cateva minute din respectiva partida in transmisiune directa, astfel facandu-ne o impresie asupra echipei/jucatorului care domina.  Nu putini sunt utilizatorii care vor alege o casa de pariuri online ce beneficiaza de transmisiuni live.

Acest aspect garanteaza, intrucatva, faptul ca acea casa dispune si de o oferta bogata la pariuri. In acest moment, mai mult de o treime dintre casele online licentiate dispune de transmisiuni live, pentru a le putea accesa avand nevoie doar de o suma de bani in cont, in general suma minima fiind de 0.5 lei.

Vizualizări: 851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: