Mirel Rădoi a anunțat plecarea de la echipa națională

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, și-a anunțat plecarea chiar după victoria cu Armenia, în cadrul conferinței de presă. România și Armenia s-au întâlnit luni seara, pe Stadionul Steaua din București, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, iar tricolorii au învins cu scorul de 1-0.

România a deschis scorul în minutul 26, prin reușita lui Alex Mitriță. Mulți dintre cei care și-au achiziționat bilete au ratat golul, din cauza faptului că accesul în stadion s-a făcut mult mai dificil și au fost ținuți în ploaie la porțile arenei din Ghencea.

Imediat după meci, Mirel Rădoi a anunțat că va înceta colaborarea cu Federația Română de Fotbal, după ultimele două meciuri din cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00. „E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională! Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii patru ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători. Îmi voi lua vacanță până voi primi o ofertă de la o echipă de club. Nu știu, e devreme acum. Am fost la tineret și la echipa mare, dar un club mă atrage mai mult”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Vizualizări: 2,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: