Gorjeanul Dragoş Militaru, surpriza din Liga 2

Unirea Dej a avut o serie extrem de dificilă în ultimele trei etape din campionat, cu Steaua, Petrolul și Concordia Chiajna. Echipa pregătită de gorjeanul Dragoş Militaru a învins Steaua, dar partidele cu cele două din urmă au fost pierdute.

Antrenorul Dragoș Militaru e conștient că echipa sa are anumite limite, dar crede că se putea obține mai mult în ultimul timp, în Liga 2. Acesta a  apreciat faptul că Unirea Dej încearcă să joace deschis indiferent de adversar și că nu e o echipă defensivă, deși mulți așa catalogau nou-promovata.

Un antrenor exigent, Militaru așteaptă un meci bun în etapa a 10-a a Ligii a 2-a, când Unirea Dej va da din nou peste un adversar important, FC Hermannstadt, locul 3. ”Am avut câteva zile libere după jocul de la Chiajna, după care am reluat antrenamentele luni (n.r. – 27 septembrie). O să avem un meci amical cu CFR Cluj și cam asta e săptămâna. Așteptăm cu drag toate meciurile oficiale, pentru că fiecare etapă e importantă pentru noi. Asta le-am spus băieților, că meciurile sunt cu primele clasate din Liga 2, plus acest meci amical cu CFR Cluj, campioana României. Mai mult de atât, nu cred că putem. E tot ce putem la acest nivel, primele patru-cinci clasate din Liga 2 și campioana României. Totul e doar un plus pentru noi. Pot să zic că suntem bine în campionat, dar cred că puteam și puțin mai mult. Punctele obținute nu pot să spun că le-am luat chinuit sau că le-am scos greu și de aceea spun că puteam puțin mai mult, dar nemulțumitului i se ia darul. Așa că pot să spun că suntem în regulă”, a spus Militaru care a promovat în vară cu Unirea Dej iar acum este la jumătatea clasamentului în Liga 2.

Unirea Dej a început să piardă teren în ultimele meciuri de Liga 2, după o perioadă destul de bună pentru o echipă abia venită din Liga 3, care are în mare parte același lot cu cel de anul trecut.

Unirea Dej a adunat, după nouă meciuri, trei victorii, două egaluri și patru eșecuri, acumulând 11 puncte. Are un golaveraj de opt goluri marcate și tot opt goluri primite și se clasează la mijlocul clasamentului, locul 10.

Vizualizări: 638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: