Malik Morgan a debutat în faţa suporterilor de la Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a pierdut un nou duel cu CSO Voluntari, de această dată în campionat, după ce Voluntari se impusese şi în cupă. Meciul a contat  pentru etapa a-3-a din Liga Naţională şi s-a disputat duminică seara, scorul fiind 69-83.

Partida care s-a disputat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu şi la care au asistat câteva sute de spectatori, a constituit şi debutul lui Malik Morgan, cel mai nou transfer al echipei, în faţa suporterilor de la Târgu Jiu.

Baschetbalistul american Malik Morgan debutase deja pentru CSM Târgu Jiu în partida susţinută de formaţia din Târgu Jiu pe terenul celor de la CSM Oradea. Atunci Malik Morgan a bifat primele minute şi primele puncte pentru CSM Târgu Jiu dar duminică a jucat prima dată pentru spectatorii de la Târgu Jiu. Malik Morgan a mărturisit că este prima dată în ţară: „Sunt pentru prima dată în România. Nu am mai fost niciodată în ţara dumneavoastră. Este un oraș mic, dar are minunile sale. Nu am apucat să vizitez prea multe locuri, dar îmi voi face timp şi pentru asta. Pentru mine este o nouă provocare, o nouă oportunitate să joc baschet, ceea ce îmi aduce o mare bucurie”.

Chiar şeful secţiei de baschet, Adrian Roşu, a mers la Bucureşti să îl aducă iar primul meci la care a văzut echipa a fost cel cu Craiova. „Am asistat la meciul împotriva Craiovei, ceea ce a fost greu de urmărit, pentru că nu puteam juca, dar am putut să văd unde mă încadrez în echipă, am putut să văd cum aș putea ajuta echipa. La Oradea, unde a fost primul meu joc oficial, ne-am luptat bine, dar până la urmă nu a fost suficient să câștigăm jocul. Cred că baschetul românesc este foarte competitiv și are foarte mulţi jucători buni, atât din afara ţării, dar şi jucători români foarte talenaţi”, a mai spus Malik pentru site-ul CSM.

Baschetbalsitul american, înalt de 1.93m, jucător de poziția 2, are 27 ani și se află la primul contact cu baschetul românesc. Malik Morgan este născut pe 31 ianuarie 1994, în River Ridge, Louisiana, şi a evoluat ultima dată în Cehia, pentru Olomucko.

Galerie foto


Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: