Juniorii U13 ai CSM Târgu Jiu, la primul turneu oficial

Cea mai nouă reprezentantă a CSM Târgu Jiu în competițiile la nivel juvenil, echipa de baschet masculin U13, a luat startul în Campionatul Național, ediția 2021-2022. Tineri baschetbaliști gorjeni au fost repartizaţi în Grupa C, alături de ACS ID Îngerii Băniei Craiova şi ACS Champions Bucureşti-Craiova.

Primul turneu din serie s-a disputat, pe 10 octombrie, la Craiova, în Sala „Matei Basarab”. Elevii pregătiţi de profesorul Carlos Popescu au pierdut ambele confruntări de la debutul în competiţiile oficiale.

În primul meci, cu Îngerii Băniei Craiova, elevii lui Carlos Popescu au pierdut la o diferență destul de mare, scor 17-74. În cea de a doua partidă cu ACS Champions Bucureşti-Craiova, gorjenii au avut o comportare ceva mai bună. Echipa din Craiova s-a impus cu 46-22.

Profesorul Carlos Popescu a tras primele concluzii după debutul micuților baschetbaliști de la Târgu Jiu într-o competiție oficială, apreciind că juniorii clubului sunt încă fragezi pentru competiţii:  „Bilanţul la finalul Turneului 1 din cadrul Campionatului Naţional de Juniori, ediţia 2021-2022, a fost unul nefavorabil, dacă vrem să privim doar prin prisma rezultatului. Mezinii noștri sunt încă relativ fragezi pentru un campionat în care confruntările sunt împotriva unor echipe cu jucători de categorie mai mare ca și vârstă, aspect despre care am mai vorbit. La general, nu pot spune că sunt mulţumit, însă atitudinea demonstrată de sportivi în cea de a 2-a partidă, respectiv sferturile 2 și 3-4, după pauză, sunt cele pe care căutăm să fie la fiecare joc pe cât posibil”.

Pentru confruntările de duminică, echipa U13 M a clubului CSM Targu Jiu s-a deplasat cu următorul lot: Căruntu David, Ciobanu Rareș, Crîngulescu Tudor, Branea Dragoș, Scornea Matei, Gugea Vladimir, Pop – Manta Luca, Rădulea Rareș, Staicu Rareș, Tarbac Ștefan, Cărbunescu Albert, Negrea Lucian, Simionescu Răzvan și Toma Lucian.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: