Scor de 10-0 la fotbal în Liga 5 Gorj

Campionatul Judeţean Gorj a programat în acest week-end cea de-a doua etapă din ligile 4 şi 5. Cel mai atractiv meci pentru suporteri a fost cel de la Tismana dintre Energetica din ;Localitate şi Flacăra Roşia de Amaradia, meci încheiat cu scorul de 10-0.

Liga 4 şi Liga 5 din Gorj au avut programată în week-end cea de-a doua etapă, una cu meciuri atractive şi scoruri interesante. Scorul etapei la Liga 4 a fost administrat de Jiul Rovinari, care a învins cu scorul de 5-0 pe vecinii de la Viitorul Negomir, în deplasare. Şi Petrolul Bustuchin a înscris de cinci ori în poarta celor de la Minerul Mătăsari dar a şi primit un gol,m scorul meciului fiind de 5-1.

Dar cea mai atractivă partidă nu a avut loc în Liga 4 ci în eşalonul inferior, la Liga 5, acolo unde Energetica Tismana nu a avut milă de tinerii de la Ştiinţa Facăra Roşia de Amaradia, cărora le-a administrat zece goluri, spre bucuria celor aflaţi în tribune şi a presei din localitate care a consemnat acest eveniment. Cei de la "Observator de Tismana" au transmis public felicitări echipei şi antrenorilor precum şi multumiri spectatorilor şi organizatorilor.

Cei care i-au bucurat pe spectatori cu cele zece goluri reuşite au fost Cosmin Firiza, care a marcat de patru ori, Ştefan Jerca, cu cele trei reuşite ale sale, precum şi Andrei Poenaru, marcator a două goluri, şi Adelin Ciobanu.

 Liga 4, Etapa a 2-a

Viitorul Negomir - Jiul Rovinari  0 - 5

Minerul Motru - Petrolul Ticleni 2 - 0

Internațional Bălești - CSO Turceni 1 - 2

Petrolul Bustuchin -  Minerul II Mătăsari 5 – 1

Unirea Țînțăreni - Petrolul Stoina 1 - 4

 Liga 5, Etapa a 2-a

Foresta Văgiulești - Dinamo Inter Stănești 2 - 4

Energetica Tismana - Știința Flacăra Roșia de Amaradia 10 - 0

Unirea Dragotești - Viitorul Plopșoru 3 - 1

Gilortul Bengești - AS Dănești 1 - 2

Știința Popmond Plopșoru - Sporting Târgu Cărbunești 2 - 3

AS Scoarța a stat

Vizualizări: 5,386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: