Trei gorjence medaliate la Campionatele Europene de canotaj

Reprezentantele României la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Munchen, din Germania, au reuşit să câştige cinci medalii de aur şi una de argint. Trei dintre canotoarele medaliate sunt din judeţul Gorj.

Daria-Ioana Dinulescu, Elena-Diana Şuţă şi Ana-Maria Loghin sunt cele trei sportive din Gorj care au reprezentat România la aceste campionate fiind şi medaliate. Daria Dinulescu şi Elena Şuţă au câştigat medaliile de aur în timp ce Ana Maria Loghin s.a întors cu o medalie de argint de la Munchen.  Alte două sportive care au concurat pentru România, Mihaela-Cosmina Dram şi Georgelia Stoica, au câştigat finala de la dublu rame feminin la opt secunde de Germania, a informat Accent în Gorj. Echipa formată din Daria-Ioana Dinulescu, Maria Guzran, Elena-Maria Robitu şi Ancuţa-Adelina Ungurean s-a impus la patru rame feminin, cu peste două secunde faţă de Italia. Echipajul de patru vâsle feminin, alcătuit din Diana-Ionela Petian, Andreea-Fabiola Iorgovan, Ana-Maria Mătran şi Elena-Diana Şuţă, a câştigat medalia de aur, având un avans de trei secunde faţă de Elveţia.

Medaliile de argint au fost obţinute la 8+1 feminin, de Elena Silvia Mocanu, Elena-Andreea Cerbu, Ana-Maria Loghin, Florentina-Georgiana Neculaeasa, Valentina Amalia Azoiţei, Alexandra-Georgiana Ruşcuţă, Petruţa-Ionela Popa, Mariana-Laura Dumitru, Victoria-Ştefania Petreanu care au avut un avans de o secundă faţă de echipajul din Belarus.

Vizualizări: 1,932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: