Miriuţă, demis de victoria lui Iordănescu

Echipa lui Edi Iordănescu a câştigat cu 2-0 meciul cu ASA Târgu Mureş, rezultatul fiindu-i fatal antrenorului Vasile Miriuţă. În ultimele cinci runde din Liga 1, gorjenii au obţinut trei victorii şi două remize. Ultima oară când a pierdut Pandurii a fost pe 13 august, în faţa Concordiei Chiajna.

Vasile Miriuţă nu mai este antrenor la ASA Târgu Mureş după înfrângerea cu CS Pandurii. Tehnicianul de 47 de ani a fost demis chiar de ziua sa, sâmbătă, 19 septembrie, dar decizia i-a fost comunicată a doua zi. În locul actualului antrenor va veni, cel mai probabil, Cristiano Bergodi, cu care ASA negociază încă de luna trecută.

Miriuţă a fost extrem de nemulţumit de arbitrajul de la meciul cu Pandurii. ”Eu nu vorbesc despre arbitraj, dar am avut gol anulat, penalty... Fără supărare şi nu vreau să jignesc pe nimeni, dar adversarii n-au jucat nimic. Poate îmi convenea să joc mai slab astăzi şi să câştig. Nu este prima dată când s-a greşit, dar n-am mai zis nimic”, a declarat Vasile Miriuţă la DigiSport.

Viorel Nicoară a deschis scorul după zece minute, la capătul unei acţiuni superbe a lui Mihai Răduţ. A fost primul gol pentru mijlocaşul de 27 de ani în acest sezon. În minutul 78, Hora a dublat avantajul Pandurilor, după o pasă excelentă oferită de căpitanul Dan Nistor. S-a terminat 2-0, iar ASA a suferit prima înfrângere în campionat după cinci etape. Cu toate acestea, Edi Iordănescu, antrenorul Pandurii Târgu Jiu, are şi câteva nemulţumiri. ”Am întâlnit o echipă care are jucători cu multă calitate în componenţă. Este mai îmbucurător că înlănţuim o serie de rezultate pozitive. Marea majoritate a momentelor am făcut, e adevărat, pasul înapoi, asta nu e ok. Dar ne reglăm în timp. Și în repriza a doua au fost prea multe momente în care am coborât centrul de greutate prea jos şi ne-au împins. Am fost foarte bine organizaţi şi pragmatici. Am marcat când am avut ocazia şi am gestionat bine atacurile celor de la ASA. Din păcate, de multe ori nu am fost agresivi şi nu am făcut pressing ridicat. Cred foarte mult în acest grup. Chiar dacă au plecat mulţi jucători, cred că echipa poate mai mult”, a declarat antrenorul Pandurilor la finalul partidei cu ASA. El a mai spus că obiectivul este clar: calificarea în play-off.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: