Miros insuportabil provenit de la ferma de pui Avicola

Cetățenii din zona 9 Mai a municipiului Târgu Jiu nu mai pot rezista cu mirosul îngrozitor care vine de la ferma de pui de la marginea orașului. O situație similară s-a întâmplat chiar zilele trecute, atunci când mirosul de la acea fermă a ajuns în oraș, iar localnicii abia mai puteau respira. Acest lucru se întâmplă frecvent, mai ales la primele ore ale dimineții sau seara.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, face un nou apel către Garda de Mediu Gorj pentru a se lua măsurile necesare și în privința mirosului degajat din zona Avicola.

”Fac apel către Garda de Mediu și Protecția Mediului să ia toate măsurile necesare pentru rezolvarea problemelor de la Avicola. Nu este pentru prima dată.  Pentru a nu ajunge în situația gropii de gunoi de la  Slobozia, fenomenul trebuie stopat acum. Trebuie găsită soluția ca mirosul de la incineratoarele din zona Mărgăritarului să nu mai ajungă în zona municipiului Târgu Jiu”, a spus primarul Romanescu.   

În privința gropii de gunoi a Târgu Jiului, primarul spune că problema se va rezolva în scurt timp, fiind deja achiziționate filtrele pentru stația de sortare a deșeurilor.

Vizualizări: 1,688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: