Miruță (USR), despre candidatul comun propus de Dan Vîlceanu

Președintele Uniunii Salvați România Gorj, Radu Miruță, a confirmat că a fost o întâlnire săptămâna trecută cu președinții PNL Gorj și PMP Gorj, discuțiile vizând susținerea unui candidat comun la președinția Consiliului Județean Gorj. Discuția a avut loc la inițiativa lui Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, care a și venit cu candidatul propus, omul de afaceri Iulian Popescu.

Miruță spune că a fost doar o discuție, dar că USR va avea candidat la președinția Consiliului Județean Gorj. "Nu am ajuns la nicio înțelegere și nici nu aveam cum, pentru că nu aveam mandat pentru așa ceva. A fost o propunere a PNL, dar USR va avea candidat", a spus Miruță. Acesta este de acord cu un candidat comun al celor trei partide, dar crede că cel propus de USR ar trebui susținut. "Conferința județeană va desemna candidatul nostru, dar cred de pe acum că o să fie o surpriză plăcută", a spus Miruță.

Nici PNL Gorj nu are candidat votat în structurile de conducere ale filialei, în prezent fiind mai mult tatonări ale președintelui Dan Vîlceanu. 

La președinția Consiliului Județean va fi vot uninominal, în Gorj fiind favorit președintele în funcție, Cosmin Popescu, susținut de PSD. (R.S.)

Vizualizări: 1,801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: