Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Negocieri în Gorj pentru un candidat unic al dreptei. Cine este!

Liderii a trei partide de dreapta din Gorj s-au întâlnit vineri la Târgu Jiu, pentru a discuta despre un candidat unic pentru președinția Consiliului Județean Gorj. Dan Vîlceanu - PNL, Radu Miruță - USR și Nicolae Davițoiu - PMP s-au întâlnit cu posibilul candidat, Iulian Popescu, membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.

Publicația gorjonline.ro a publicat fotografii surprinse cu cei patru, deși starea de alertă nu permite întruniri mai mari de trei persoane.

Iulian Popescu este de câteva luni în Consiliul de Supraveghere, dar este de ani buni antreprenor, fiind acționar la mai multe firme. Prin asociația Excelsior a dezvoltat chiar un proiect pe fonduri europene, în parteneriat cu Consiliul Județean Gorj.

Notorietatea sa este însă extrem de redusă, ceea ce îi conferă șanse minime la alegeri, deoarece la Consiliul Județean Gorj, pentru președinte, votul va fi uninominal. Din partea PSD Gorj va candida președintele în funcție al CJ, Cosmin Popescu. (A.A.)

Vizualizări: 3,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: