Mischie invocă ilegalităţi în desfăşurarea campaniei electorale

Candidatul PSR Gorj pe Colegiul 6 la Camera Deputaţilor, Nicolae Mischie, crede că modul în care s-a desfăşurat campania electorală este de domeniul incredibilului. Candidatul susţine că s-au făcut o serie de ilegalităţi, unele dintre ele fiind comise tocmai de cei care trebuiau să vegheze la respectarea legii.

Mischie susţine că multe instituţii implicate în această campanie electorală au fost supuse unor presiuni de ordin politic, cele mai multe avându-i ca autori pe social-democraţi. Mischie a declarat că inclusiv în ceea ce priveşte tipărirea materialelor electorale a întâmpinat greutăţi. ”S-au întâmpinat greutăţi în tipărirea materialelor electorale, din cauza unor presiuni făcute la comanda conducerii PSD. Deşi te duci cu banii în mână la anumite unităţi să-ţi faci materialele de propagandă, unele partide primesc dezlegarea şi li se iau banii să li se tipărească acele materiale, alţii nu”, a declarat Mischie. În plus, candidatul PSR este nemulţumit de faptul că el nu a fost nominalizat în catalogul candidaţilor şi crede că şi aici este vorba despre o ilegalitate, comisă cu sprijinul reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean Gorj şi a contracandidaţilor săi. Mischie este convins că  responsabil de această omisiune este tocmai contracandidatul său de la PSD, deputatul Victor Ponta. Mischie susţine că este o situaţie foarte gravă ca într-un catalog apărut la nivel de ţară să fie omis un candidat.  Mischie declară că prin acest catalog se doreşte dezinformarea opiniei publice şi în special a electoratului din Gorj.

„Din acest catalog nu are voie să lipsească niciun candidat şi niciun partid. În situaţia în care lipseşte, înseamnă că cei de la Biroul Electoral Judeţean Gorj au răspuns din nou comenzii politice, au încălcat legile statului şi au prezentat o situaţie prin care au dezinformat o ţară întreagă. La pagina 98, iată, în Colegiul 6, apare domnul Ponta, cel cu comanda politică. Contracandidatul Nicolae Mischie nu apare. De ce-! Puteţi să-mi explicaţi şi mie ce reprezintă acest lucru- O comandă politică dusă la bun sfârşit de către BEJ care a încălcat flagrant Constituţia ţării şi drepturile fundamentale ale omului“, a conchis Mischie.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: