„Trailerul PSD“ a distrus banner-ele PD-L

Scandalurile dintre partidele politice, mai exact dintre PSD şi PD-L, se ţin lanţ. Deşi pesediştii au fost primi care s-au plâns de lipsa de fairplay a adversarilor politici, tot ei sunt cei care atacă. În comuna Bolboşi, echipa PD-L pe colegiul 4, ce cuprinde această localitate, a avut surpriza să nu-şi mai găsească bannerele electorale. Potrivit viceprimarului pesedist al comunei, Dumitru Mituică, bannerele au fost distruse de un trailer care trecea prin localitate. De un „trailer PSD“, după cum au spus democrat-liberalii.

Prin localitatea gorjeană Bolboşi a trecut ieri un trailer care a agăţat bannerele democrat-liberalilor, Severus Militaru şi Ion Ruşet, candidat pe colegiul 4 la Camera Deputaţilor respectiv colegiul 1 Senat. Ce puţin aşa susţin autorităţile locale, explicând distrugerea bannerelor PD-L. De precizat ar fi faptul că în apropierea afişelor PD-L erau şi cele ale PSD, care însă nu au fost atinse de trailerul cu pricina.

Toate cele patru bannere au dispărut

Severus Militaru s-a aflat ieri în comuna Bolboşi, pentru a le prezenta oamenilor obiectivele sale de viitor parlamentar. Mare i-a fost mirarea când şi-a dat seama că cele patru bannere amplasate în localitatea Bolboşi lipsesc. Democrat-liberalii au cerut explicaţii însă toată vina a fost dată pe un trailer ce trecea prin comună.

Militaru acuză echipa contracandidatului PSD pe acelaşi colegiu, Eugen Vâlceanu, de susţinerea unei campanii incorecte. Viceprimarul pesedist al comunei, Dumitru Mituică, sare în apărarea colegilor de partid şi spune că aceştia nu au nici un amestec în această treabă. „Nu le-am rupt noi bannerele. Nu ştiu nimic de asta. A trecut o maşină mai mare, un trailer şi le-a agăţat. Erau puse la o distanţă prea mică. Şeful secţiei de poliţie le-a găsit. Nu avem nici un amestec în asta“, a precizat viceprimarul. De menţionat este faptul că bannerele PSD, aflate la mică distanţă de cele ale PD-L sunt intacte, „trailerul“ fie le-a protejat, fie „conducătorul auto“ era un pesedist.

Echipa PD-L, care s-a ocupat de montarea bannerelor, nu-şi explică întâmplarea. „Sunt tăiate pe mijloc. Este imposibil ca o maşină să-l rupă chiar aşa. Erau la o înălţime mare. Curios este faptul că sunt rupte pe jumătate, în rest n-au nimic. Dacă era vreo maşină le rupea mai rău, le sfâşia. Cele patru bannere din această localitate au fost distruse în mod intenţionat“, a declarat un reprezentant PD-L.

Afişe PD-L rupte, afişe PSD intacte

În localităţile cuprinse în Colegiul 4, afişele candidaţilor Partidului Democrat Liberal, Severus Militaru la Deputaţi şi Ion Ruşeţ la Senat au fost rupte. „Întâmplător“ afişele PSD sunt neatinse, în timp ce afişele celorlalte partide sunt rupte. Severus Militaru, candidatul PD-L pe Colegiul 4 la Camera Deputaţilor, i-a acuzat pe cei de la PSD că duc o campanie murdară. Militaru a mai spus că este foarte urât ce fac cei de la PSD iar în acest fel nu vor convinge electoratul să le dea votul. Acesta a mai precizat mai multe afişe nu-i vor convinge pe oameni să voteze, deoarece alegătorii pot să observe vinovaţii pentru ruperea afişelor celorlalte partide, doar judecând după panourile şi stâlpii care sunt îmbrăcaţi doar cu afişe cu Eugen Vâlceanu.

Galerie foto


Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: