Mitrescu: Încearcă să țină gunoiul sub preș

Supărare mare între sindicatele din Rovinari și administrația Complexului Energetic Oltenia, după ce directorul Dan Burlan ar fi invitat anunți lideri să participe la un reportaj realizat de o televiziune națională despre situația de la Rovinari. 


Constantin Mitrescu, președintele Sindicatului ”Energia” Rovinari spune că cei care au participat au 2-3 membri la Rovinari sau deloc și nu înțelege ce ar fi putut spune despre termocentrală.  

”Așa am auzit, că a adus TVR 1 să-și facă niște reclame, niște reportaje pe la Rovinari, de la cariere și domnul Burlan și conducere a companiei invită doar anumite federații, nu toate federațiile și toate sindicatele care sunt componente în cadrul complexului. Cred că procedează tot ca Ciurel. Nu e posibil ca la o întâlnire de asta să nu fie invitate și sindicate care au majoritate, au număr de membri cu mult mai mult ca unii care se duc acolo și n-au niciun membru de sindicat prin cariera sau din Termocentrala Rovinari și se duc în numele nu știu al cui, deci din aceștia obedienți care se duc și de obicei fac poze cu miniștri”, a spus acesta la Radio Infinit.


Dacă ar fi fost invitat, Mitrescu spune că ar fi vorbit și despre problemele din complex: ”Sunt patru federații reprezentative, dar știind nemulțumirile pe care doar Federația Energetica și Sindicatul Energia le spun, au evitat. Și pentru asta nu invită. Încearcă să țină ascuns gunoiul sub preș, că totul merge ok, că e lapte și miere pe aici. Toată lumea e fericită că așa spun anumiți sindicaliști, care nici nu au un niciun om în termocentrală, un membru sau avea 3 sau 4 sau 5”.

Vizualizări: 1,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: