Mitrescu se bucură de răul lui Ciurel

Vestea că Laurențiu Ciurel a pierdut definitiv în instanță procesul prin care spera să revină la șefia termocentralei Rovinari l-a bucurat nespus pe liderul sindical din zonă. Constantin Mitrescu, președintele Sindicatului Energia Rovinari, spune că salariații companiei suferă și astăzi ca urmare a managementului marca Ciurel.

Fostul manager Laurențiu Ciurel a pierdut luni, 10 iulie, definitiv procesul cu Complexul Energetic Oltenia, prin care ar fi putut reveni pe postul de director al Sucursalei Electrocentrale Rovinari, post pe care l-a ocupat înainte de a fi director general.

Constantin Mitrescu spune că se aștepta ca Laurențiu Ciurel să piardă procesul: „Era de așteptat, cu toate că dumnealui anticipa revenirea în CEO, în postările pe blogul său. Spunea că ne-a lăsat săraci și proști și că ne va regăsi și mai săraci, și mai proști. Pe jumătate avea dreptate, în sensul că ne-a lăsat săraci, dar nu proști. Un om care cât a stat la conducerea acestei companii doar a distrus, a făcut cele mai mari abuzuri, cele mai mari deservicii companiei. Și astăzi tragem”.

Mitrescu recunoaște că se bucură de eșecul fostului director, pentru că sub conducerea lui Ciurel compania a ajuns în prag de insolvență. „Am uitat când spunea că minerul trebuie să care cu sacoșa cărbunele prin carieră, că primele trebuie tăiate, în timp ce ei își falsificau indicatorii de performanță să ia bani mulți?”, a spus Mitrescu. Liderul sindical susține că pierderile companiei din mandatul lui Ciurel afectează și astăzi salariații, cărora nu le pot fi crescute salariile, deși compania are bani. „Legea spune că, dacă doi ani ai avut pierdere, nu poți crește salariile, chiar dacă acum mergem bine. Doar prin memorandum, să explicăm că se muncește la șapte zile, oamenii sunt mai puțini, muncesc mai mult”, a spus Mitrescu, care speră ca oamenii să ajungă măcar la salariile pe care le aveau în 2012.

Vizualizări: 1,824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: