Mitrescu: Șefii CEO vor să pună lideri niște papițoi

Liderul sindical Constantin Mitrescu a declarat la un post local de radio că actuala conducere a CE Oltenia vrea să schimbe liderii de sindicat cu niște papițoi. „Conducerea CEO vrea să schimbe actualii lideri sindicali cu nişte papiţoi”, a declarat sindicalistul Constantin Mitrescu.

Liderul sindical spune că administrația a demarat o acțiune de destabilizare a sindicatelor ce are legătură cu reducerile drastice din 2014. El spune că vor fi mai multe tăieri de la fondul de salarii pe care actualii lideri nu le vor accepta. Acesta sugerează că administrația vrea să pună alți lideri care să fie de acord cu măsurile de austeritate din 2014.  

Președintele de la Sindicatul Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, a mai spus la Radio Omega că directorul Laurențiu Ciurel are complici în interiorul Federației Naționale Mine Energie cu ajutorul cărora vrea să destructureze sindicatele. Acesta nu a dat nici un nume. În același timp, directorul Laurențiu Ciurel și-a oferit din nou sprijinul pentru organizarea unor alegeri în sindicate. “Fac apel să treacă la alegeri, nu să se aleagă liderii de sindicat între ei. Am spus că dacă au nevoie de infrastructură, de săli încălzite, de urne, o să-i ajut fără probleme. Nu e un amestec, este doar un ajutor”, a spus Ciurel, care a fost avertizat de liderul Gheorghe Etăgan că se va alege cu plângere penală dacă va mai interveni în treburile federației. (M.M.)

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: