Mitrescu: Sunt nemulțumiri după creșterea salariilor

Liderii Federației Naționale Mine Energie s-au întâlnit cu administrația Complexului Energetic Oltenia. În timp ce liderii din zona minieră au vorbit despre lipsa de șuruburi și de vaselină, cei din partea energetică vor noi creșteri salariale.

Președintele Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, a spus că majorarea celor mai mici salarii din companie a fost bună, dar a creat și unele nemulțumiri. Reamintim că de la 1 septembrie vor crește 835 de salarii, astfel încât niciun angajat al Complexului Energetic Oltenia să nu aibă clasa mai mică decât 10. Mitrescu spune că măsura este bună, dar trebuie urmată de alte creșteri. “Vă dați seama că au apărut nemulțumiri, pentru că noi aveam oameni care lucrează în instalație cu clasa 10 sau 11 și nu este normal să fie plătiți ca o cameristă sau ca muncitorii fără calificare. Trebuie să li se mai pună și lor clase și asta a fost problema pe care am ridicat-o noi la discuția cu directorul Boza”, a spus președintele Sindicatului Energia Rovinari.

Liderii din zona minieră au vorbit despre lipsa de șuruburi și vaselină din cariere, pe care au semnalat-o și ministrului Energiei, Toma Petcu. Directorii Dobrițanu și Paraschivu au venit însă pregătiți și au arătat cu documente că sunt cantități suficiente atât de vaselină, cât și de șuruburi.

Vizualizări: 2,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: