Mocioi: Să candideze la primăria Târgu Jiu cei care au muncit

Deputata Niculina Mocioi, prim-vicepreşedinte la PNL Gorj, a comentat la un post de radio disputa pe candidatura de la Primăria Târgu Jiu din partea formaţiunii de dreapta. Mocioi a spus că ar trebui să candideze cei care au avut rezultate. Întrebată despre o eventuală candidatură a lui Marcel Romanescu, aceasta a subliniat că în această campanie nu l-a văzut. „Nu cred că e în cea mai în măsură să-mi aprecieze activitatea din ultimi 14 ani“, a replicat Marcel Romanescu la Radio Infinit, deşi Mocioi se referise la activitatea din campania pentru Klaus Iohannis, nu la toată cariera politică a fostului subprefect.

Reporter: Sunt mulţi care vor să candideze la primăria Târgu Jiu?

Niculina Mocioi: Sunt mulţi doritori. Din punctul meu de vedere întemeiat ar fi să-şi dorească candidatura la primăria Târgu Jiu cei doi preşedinţi de la organizaţiile municipale. Mă refer la domnul Lupulescu, la domnul Berca, oameni care au muncit şi au adus rezultate foarte bune pentru organizaţia municipală. Nu mă miră că sunt şi alte persoane care îşi doresc, până la urmă e normal să fie cât mai mulţi care să-şi dorească această competiţie.

Rep.: Din punctul dvs. de vedere Marcel Romanescu ar fi o variantă pentru primăria Târgu Jiu?

N.M.: Din punctul meu de vedere trebuie să fie un om care a şi muncit pentru partid.

Rep.: Domnul Romanescu nu a muncit pentru partid?

N.M.: Eu pe domnul Romanescu nu l-am văzut în această campanie. Eu nu ştiu ce a făcut dumnealui înainte pentru partid. Ştiţi bine că eu fac parte din această organizaţie de puţin timp. Am venit chiar atunci când a trebuit să ne apucăm de treabă, ca să spun aşa. Am trăit această campanie alături de colegii mei din PNL, acum PNL mare. Unde am fost eu în campanie, în colegiile 3 şi 5, nu l-am văzut pe domnul Romanescu. Din ce ştiu de la colegii mei, şefi de colegii, cei care au gestionat campaniile în judeţ, nici dumnealor nu l-au văzut. E important ca, cei care îşi doresc, să şi dovedească că au şi făcut ceva pentru partid. Repet, eu vorbesc de această campanie.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: