Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Modernizarea iluminatului public a început din Bârsești

Au început lucrările pentru modernizarea iluminatului public din Târgu Jiu, în zona Bârsești. "Cinci milioane de euro ajung în orașul nostru doar pentru acest proiect care, pe lângă modernizarea propriu-zisă, înseamnă o scădere a costurilor pe noua rețea cu peste 40%, ceea ce reprezintă o economie substanțială la bugetul local", a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.


Proiectul prevede, printre altele, instalarea a 27 de kilometri de rețea electrică, 27 de kilometri de fibră optică și peste 1000 de corpuri de iluminat.


"Mai mult decât atât, acest proiect înseamnă o bază pentru alte proiecte europene pentru care avem finanțarea deja asigurată: INFOTRAFIC și modernizarea transportului în comun. Sunt proiecte ample, de durată și vitale pentru dezvoltarea municipiului Târgu Jiu", a mai comunicat primarul.

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: