Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Stații de autobuz reabilitate cu bani de la bugetul local

Autoritățile locale din comuna gorjeană Dănești s-a gândit la cetățenii care folosesc mijloacele de transport în comună. Pentru că în localitate existau doar câteva stații amenajate, și alea aflate într-o starea avansată de degradare, primarul Mădălin Paliță a alocat bani de la bugetul local pentru înlocuirea acestora. 

Comuna Dănești beneficiază acum de 15 stații pentru mijloacele de transport în comun amplasate în toată localitatea. 

”Pentru că ne dorim să avem o comună europeană, am avut în vedere și modernizarea stațiilor pentru mijloacele de transport în comun. Erau puține și comuna noastră este destul de mare, însemnând 11 sate cu 1500 de gospodării și aproximativ 3.800 de cetățeni. Dintre aceștia sunt destul de mulți care folosesc mijloacele de transport în comun și ne-am gândit să le creăm condiții optime unde să poată aștepta microbuzul atunci când plouă, ninge sau este caniculă. Avem acum 15 astfel de stații moderne în toată comuna, iar până acum erau două sau trei care erau vai de mama lor”, a declarat Mădălin Paliță, primar.

Mai mult decât atât, în comuna Dănești se lucrează și la amenajarea șanțurilor, dar și a podețelor, investiție realizată prin PNDL.

Vizualizări: 1,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: