Primărie nouă în Gorj. „Noul sediu este mai ceva ca Prefectura“

Primăria din comuna gorjeană Turburea va funcționa de acum într-o nouă locație, mult mai încăpătoare, dar și mai utilă pentru funcționari. Este vorba de vechiul sediu al Petrom, dobândit cu titlu gratuit de autoritățile locale și amenajat cu ajutorul beneficiarilor de ajutor social.

Primarul din comuna Turburea compară acum noul sediu al primăriei cu Prefectura Gorj. ”Ne-am mutat de câteva zile în noul sediul al primăriei și este mult mai bine. Încă nu am terminat cu aranjatul, dar deja ne desfășurăm aici activitatea. Este fostul sediul al Petrom-ului, este foarte mare. Clădirea am luat-o gratuit și am amenajat-o cu bani de la bugetul local. Am cumpărat numai materialele, pentru că lucrările le-am făcut cu beneficiarii de ajutor social. Noul sediu este mai ceva ca Prefectura. Am putea muta acum Prefectura la Turburea”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Nici fostul sediu nu va fi lăsat de izbeliște. În perioada următoare va intra în reabilitare, pentru că aici va funcționa, din această toamnă, grădinița din Turburea. ”În fostul sediu al primăriei o să mutăm grădinița de la centru din Turburea, care funcționează în cadrul liceului. Noua locație trebuie reabilitată puțin, pentru că este în stare bună, trebuie amenajată și mobilată, pentru că din toamnă va funcționa ca grădiniță. Trebuie să îi facem un gard și în curte să amenajăm un spațiu de joacă”, a mai spus Ion Bârcă.

Vizualizări: 4,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: