Modrea: Domnului Cupă i s-a sugerat să scape de mine din PD-L

Dumitru Modrea, fostul viceprimar al comunei Turcineşti, a infirmat zvonurile potrivit cărora ar trece la PP-DD, după ce conducerea PD-L i-a întors spatele. Modrea consideră că munca sa în cadrul Partidului Democrat Liberal de la Gorj nu i-a fost recunoscută de şefii politici. Ba mai mult, spune că Ion Cupă s-a debarasat de el la presiunile făcute de către Călinoiu şi Popeangă. Modrea este convins că toate necazurile i s-au tras din cauză că a contestat calitatea lucrărilor  reţelei de apă de la Turcineşti, supărările începând încă de la sfârşitul anului trecut, când nu a fost lăsat să candideze pe Colegiul V.

Rep.: Se zvoneşte că purtaţi discuţii pentru a trece la PP-DD. Confirmaţi?

D.M.: Deocamdată, am rămas membru PD-L şi sunt consilier PD-L. Nu intenţionez să trec la PP-DD şi voi rămâne în PD-L indiferent dacă mă vrea sau nu conducerea partidului. Îmi doresc să văd ce aşezare va lua această organizaţie de la Gorj.

Rep.: Să înţelegem că domnul Cupă vă ameninţă cu excluderea din partid?

D.M.: Cred că domnului Cupă i s-a sugerat să scape de mine din partid, de către Călinoiu şi Popeangă, pentru că am tulburat apele cu neregulile depistate la reţeaua de apă de Turcineşti. Cred că domnul Cupă nu a mai rezistat presiunilor şi a desfiinţat organizaţia locală de la Turcineşti, aşa cum a făcut în 47 de localităţi. Dumnealui şi-a păstrat doar oamenii care îi ţin trena. Pe mine m-a aruncat ca pe o măsea stricată. Nu contrazic faptul că este finanţist de nota 10, dar la partid lasă de dorit.

Rep.: Aţi colaborat mai bine cu fosta conducere a PD-L?

D.M.: Nici atunci nu mi-a fost recunoscută munca în cadrul partidului. Am adus 49,7% din voturi la alegerile locale şi 12,7% la parlamentare în condiţiile în care nici domnul Ruşeţ şi nici domnul Cupă nu au mers prin comună. Soţia mea a mers cu mine prin sat şi a stat de vorbă cu oamenii în condiţiile în care ea nu face parte din nici un partid.

Rep.: De când au început supărările dumneavoastră faţă de conducerea PDL?

D.M.: Sunt supărat că am fost unul dintre oamenii care au muncit pentru partid, fără să fiu apreciat. La alegerile parlamentare am fost numit şi validat pentru a candida pe Colegiul V Deputaţi, în condiţiile în care mi s-au cerut tot felul de acte. Asta pentru ca mai apoi domnul Ruşeţ să mă roage să-l las pe Burchel să candideze pe acest colegiu, pentru că aşa vrea conducerea PD-L de la nivel central.

Rep.: În ceea ce îl priveşte pe domnul Cupă care dintre deciziile sale v-a iritat mai mult?

D.M.: Cel mai mult m-a nemulţumit faptul că nu am fost inclus pe lista celor 69 de delegaţi pentru Convenţia Naţională Extraordinară. Domnul Cupă nu a făcut a analiză corectă. Am luat atitudine şi în cadrul şedinţei la care a fost prezentă şi Elena Udrea, dar nu s-a schimbat nimic.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: