Mogulul Ghiţă demisionează din PSD

Sebastian Ghita a anuntat ca demisioneaza din PSD. Ştirea a fost transmisă de Romania TV, postul de televiziune controlat de deputat. Intr-un comunicat in care ii critica pe Iliescu, Vanghelie si Geoana, acesta precizeaza ca nu va reveni in PSD "cat timp chestiunile legate de comunism, coruptie si schimbarea legii partidelor politice nu sunt  rezolvate".

Iată comunicatul lui Ghiţă:

"IMI DAU DEMISIA DIN PSD. IMI DORESC CA VICTOR PONTA SA AIBA PUTEREA SI MINTEA SA REFORMEZE ACEST PARTID

Am fost chemat de domnul Ponta la biroul dansului. Am avut o discutie serioasa despre evenimentele politice din ultima perioada. Cred ca astazi Victor Ponta este un altfel de lider. Cred ca a inteles ce vor romanii de la dansul.

Mi-a spus ca declaratiile pe care le-am dat sunt corecte, dar ca nu pot sa am initiative personale nediscutate cu colegii de partid. Am inteles punctul sau de vedere si am hotarat sa demisionez din PSD!

Nu voi mai reveni in acest partid cat timp chestiunile legate de comunism, coruptie si schimbarea legii partidelor politice nu sunt rezolvate.

Imi doresc ca Victor Ponta sa aiba puterea si mintea sa reformeze acest partid!

Sunt un om tanar, mi-am construit cariera ca antreprenor, mi-am castigat o pozitie respectata in societatea romaneasca si nu cred ca eu trebuie sa-mi insusesc valorile reprezentate de Ion Iliescu.

Mircea Geoana si Marian Vanghelie au primit ce meritau.

Le-am spus colegilor de-acum un an ca tradeaza interesul comun pentru interesul personal.

Geoana a vrut sa-l santajeze pe Ponta, cerandu-i functia de ministru de externe. M-a sunat sa imi spuna ca, daca Ponta nu il numeste ministru de externe, atunci va fi razboi in PSD. Ponta a ales un profesionist, pe Bogdan Aurescu.

Vanghelie reprezenta ce este mai josnic si mai urat in partidele politice: coruptie, tradare, minciuna! Am fost un adversar al lui Vanghelie de cand am intrat in PSD. Si cred ca ieri oamenii i-au aratat cu adevarat ce cred despre el. Nu poti sa ai un agramat, un neinstruit, un hot lider al partidului in Bucuresti, si sa castigi alegerile. Ne era rusine sa spunem in tara ca Vanghelie este unul dintre noi!

Dupa congresul PSD vom vedea toti daca mesajul romanilor a fost inteles sau este ignorat de oamenii din acest partid."

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: